Overal en altijd barbecuen met de Fyrkat BBQ

Tegenwoordig hoet u niet meer thuis te zijn om heerlijk te barbecuen! Met de Fyrkat barbecue van BODUM neemt u de barbecue makkelijk mee op reis. Bereid een romantisch diner ergens op het strand, bij de ondergaande zon, of rij diep de bossen in en picknick uitgebreid op een prachtige, verlaten open plek. Deze mooie RVS bbq neemt u eenvoudig overal mee naar toe, want… er is altijd ruimte voor de BODUM Fyrkat.

Niet alleen tijdens een vakantie of een dagje uit is een compacte barbecue handig, maar uiteraard ook op een zonnige avond in uw tuin of op uw balkon. Nu heeft u geen grote barbecue meer nodig en kunt u op iedere gewenste plaats barbecue-en. Heeft u een klein balkon waar u geen grote barbecue kwijt kan? Deze handige houtskoolbarbecue zet u gewoon op tafel of in een hoek van uw balkon of patio en u kunt snel genieten van een heerlijk diner, bereid op deze BODUM bbq.

De BODUM Fyrkat is zeer compact met een diameter van slechts 39 cm en een hoogte van 36 cm. Toch heeft deze barbecue een ruim kookoppervlak van 35 cm. Door het grote kookoppervlak kunt zelfs met 4 tot 6 personen makkelijk genieten van een heerlijke barbecue. De BODUM Fyrkat wordt geleverd inclusief handig grilrooster en deksel, zodat u direct een gezellige barbecue kunt organiseren.

Naast de praktische functionaliteit van deze barbecue is de Fyrkat ook nog eens een lust voor het oog. De barbecue is gemaakt van geëmailleerd ijzer en heeft een handige siliconen handgreep zodat u nooit uw vingers zult branden. De barbecue is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren: lime groen, hemels blauw, oranje of geel, het kan allemaal!

Als u er ook graag op uit trekt op een mooie zomersavond, maar tegelijkertijd toch wel van lekkere barbecue-maaltijd houdt, dan kiest u voor de BODUM Fyrkat barbecue. Altijd en bovendien overal bereidt u de lekkerste recepten op deze barbecue in stijl!

Terug naar de informatie & adviespagina
Bodum Fyrkat Wit
Bodum Fyrkat Geel
Bodum Fyrkat Oranje
Bodum Fyrkat Blauw
Bodum Fyrkat Zwart
fonq.nl

Inloggen als bestaande klant

Wanneer je eerder een bestelling hebt geplaatst bij fonq.nl of één van onze 125 speciaalzaken, dan kun je inloggen met je klantgegevens.

 

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Bodum-by-fonq.nl cookies - Meer informatie over cookies

Verberg deze melding